Aperçu des avis des utilisateurs

En savoir plus sur Horeko

Horeko est un logiciel spécialement créé pour aider les entreprises hôtelières à gérer le planning du personnel et les recettes. La plateforme offre diverses fonctionnalités telles que la messagerie interne, la gestion des...

En savoir plus

Évaluations des fonctionnalités

Rapport qualité-prix
4,8
Fonctionnalités
4,4
Simplicité
4,4
Support client
4,6

Tous les avis sur Horeko Appliquer les filtres

Filtrer par :
Classer par :
16 avis

Parcourir les avis sur Horeko

16 avis sur 16

Tous les avis sur Horeko Appliquer les filtres

Filtrer par :
Classer par :
16 avis
Classer par :
Guillem
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
5

5
Publié le 25/03/2021

Valuable addition to any business.

Avantages

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Inconvénients

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Réponse de Horeko

Thanks! Awesome review.

Répondu le 09/04/2021
Hans
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
4
Simplicité
4
Support client
5

4
Publié le 06/10/2020

La Sonnerie

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Avantages

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Inconvénients

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Réponse de Horeko

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Répondu le 12/10/2020
Björn
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
s/o
Fonctionnalités
5
Simplicité
4
Support client
4

4
Publié le 27/07/2021

Horeko review

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Avantages

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Inconvénients

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Réponse de Horeko

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Répondu le 04/08/2021

Les meilleures alternatives à Horeko

Daan
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
s/o
Fonctionnalités
5
Simplicité
4
Support client
s/o

4
Publié le 29/09/2021

Fijn en gemakkelijk systeem

Avantages

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Inconvénients

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Réponse de Horeko

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

Répondu le 14/12/2021
Twan
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
4
Fonctionnalités
4
Simplicité
4
Support client
4

4
Publié le 03/03/2020

New hospitality standard

good

Avantages

The easy use for the employees. And the easy implementation

Inconvénients

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Réponse de Horeko

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Répondu le 04/03/2020
Henk
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
4
Simplicité
4
Support client
5

5
Publié le 25/06/2022

Erg handige keuken tool

Wij zijn er blij met de sticker en recepten functie.

Avantages

In een tijd avn personeels schaarste en het steeds weer moeten inwerken van nieuwe werknemers is Horeko ideaal.

Inconvénients

Het kost veel tijd om alles er in te zetten en niet elke leveranciers zitten er in. Ook niet alle ean artikelen (dit voor de allergenen).

Réponse de Horeko

Thanks!

Répondu le 21/07/2022
Wouter
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
5

5
Publié le 05/12/2021

Het verdient zichzelf terug

Avantages

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Inconvénients

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Réponse de Horeko

Bedankt! ^Sjoerd

Répondu le 14/12/2021
Oby
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
4
Simplicité
4
Support client
5

5
Publié le 20/10/2020

Horeko

Avantages

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Inconvénients

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Réponse de Horeko

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Répondu le 21/10/2020
Femke
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
5

5
Publié le 31/01/2022

Onmisbaar binnen je bedrijf

Avantages

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor perfect binnen ons leerwerk bedrijf. Onze deelnemers werken goed met Horeko en kunnen hierdoor perfect werken.

Inconvénients

Ik kan geen nadelen benoemen voor de software.

Réponse de Horeko

Thanks!

Répondu le 01/04/2022
Huub
  • Secteur d'activité : Services et installations de loisirs
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
s/o
Fonctionnalités
4
Simplicité
5
Support client
s/o

4
Publié le 27/08/2020

Fijne software

Avantages

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Inconvénients

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Réponse de Horeko

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Répondu le 12/10/2020
Soraya
  • Secteur d'activité : Restaurants
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
4
Simplicité
5
Support client
4

4
Publié le 25/11/2021

Fijn programma

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Avantages

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Inconvénients

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Réponse de Horeko

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

Répondu le 14/12/2021
Arjanne
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
4
Simplicité
4
Support client
5

4
Publié le 19/07/2021

Super handig!

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Avantages

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Inconvénients

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Réponse de Horeko

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Répondu le 20/07/2021
Sabrina
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
s/o
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
s/o

5
Publié le 15/07/2021

Fijn systeem

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Avantages

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Inconvénients

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Réponse de Horeko

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Répondu le 20/07/2021
Nicole
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
5
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
5

5
Publié le 15/07/2021

Top app!

Avantages

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Inconvénients

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Réponse de Horeko

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Répondu le 20/07/2021
Carlo
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
4
Fonctionnalités
3
Simplicité
3
Support client
4

4
Publié le 28/10/2020

Horeko horeca planner

Snelle en nette begeleiding

Avantages

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Inconvénients

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Réponse de Horeko

Great review! Thanks :-)

Répondu le 30/10/2020
Jan
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis
Rapport qualité-prix
4
Fonctionnalités
5
Simplicité
5
Support client
4

5
Publié le 06/10/2020

Minder werkuren

Avantages

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Inconvénients

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Réponse de Horeko

Great review! Thanks! ^Sjoerd

Répondu le 12/10/2020
16 avis